2015. április 3., péntek

DIY - "...hopp, hopp, hopp!" húsvéti kép

A húsvét és a hozzá kapcsolódó népszokások valamiért annyira nem képezik részét a családunk szokásainak, mint a karácsony.


 Talán azért, mert sok más születés- és névnap is van ezidőtájt?! Mindenesetre abból a szempontból szerencsésnek érzem magam, hogy nincs az a fene nagy felhajtás nálunk a locsolkodással. (nem igazán tartozik kedvenc időtöltéseim közé, hogy hagyom magam összekölnizni, vagy szódával összelocsoltatni)

Az idei évben jobban van időm, és kedvem is apróságok, kiegészítők és egyéb évszakspecifikus dolgok elkészítéséhez. Ezért született meg a mostani húsvéti kép is.
A képkeret elkészítését anno már mutattam (ITT), és most a téli motívum helyett egy húsvéti összeállítás került bele.

Az alapképet egy egyszerű képszerkesztővel hoztam össze. Kék-fehér pöttyös háttér. Fekete betűkkel a gyerekvers, és a szobánkhoz passzoló nyuszi sziluett kékkel.


Szerettem volna a pöttyöket kihangsúlyozni, így arra gondoltam, ha már a karácsonyi mintánál is bevált a kék glitter, akkor most is alkalmazni fogom. A nyuszi kapott még strasszkő szemet, valamint a további pötty motívumra rásegítve egy fehér gombot a bojtos farka helyére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...