2015. december 9., szerda

DIY - Fotós háttér szilveszterre

Bár még előttünk van a karácsony, de engem már egy későbbi esemény is foglalkoztat. Mivel az idei évben túl sok időt nem töltünk itthon karácsony környékén, így arra is fektetek figyelmet, hogy a szilveszter sokszínű legyen.
Mivel a 2015-ös fogadalmaim között ott szerepel, hogy ahol lehet, ott fotózok, így a szilvesztert nem hagyhatom ki.
Amatőrként a képeket a vicces, színes kiegészítőkkel szeretném feldobni.
Találtam néhány képet, ami tökéletes kiindulási alap a diy háttér elkészítéséhez. 


Egyszerű, mégis nagyszerű. Néhány színes lap, és kétoldalas ragasztó, meg egy régi ajtólap, esetleg más nélkülözhető falfelület kell csak.


Karácsonyi girlandok nagy mennyiségben. Színesben is el tudnám képzelni. Utána is nézek milyen színek vannak itthon, milyen mennyiségben.


Egy üres - vagy némi rákészüléssel kipakolt - sarok, színes lufik, kartonbetűk és néhány textil- vagy krepp szalag.


Az előzőre nagyon hasonlító krepp szalagok más mintázatban, színvariációban kétoldalú ragasztóra felerősítve. Olcsó, gyors, mobil megoldás.


Krepp, esetleg színes selyempapír mintás kivitelben. Ha kiválasztunk egy ezzel harmonizáló tematikát, akkor jó szolgálatot tehet.

Néhány évvel ezelőtt adventkor - bár nem tudom milyen megfontolásból gyártották - lehetett kapni karácsonyi vásárban ilyesmi diszkógömböket. Ami csillog, az nekem tetszik, úgyhogy akár egy ilyen dekorációt is el tudnék képzelni. A háttérben egy nagy képkeretben ideiglenesen kicserélve a családi kép szilveszteri üzenetté. "Time to drink champagne and dance on the table!"

Számomra kicsit decens az arany, de bármilyen más színnel is el tudom képzelni. Egy nagy méretű körlyukasztó kell, meg varrógép, és készülhet is a kilóméter hosszú girland.


Kicsit több időráfordítást igényel, de nem lehetetlen elkészíteni. Én egyik évben a karácsonyfát díszítettem ilyen szögletes díszekkel. Nagyon jól tud mutatni az egységes dísz. Füzérként sem elhanyagolandó.


Jelzésszintű szilveszteri faldekoráció. Fényképezésre alkalmas, érdekes háttérnek tűnik. 


Lufik minden mennyiségben. Egy igazán jó buli elmaradhatatlan kellékei.

képek forrása: pinterest.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...