2013. október 6., vasárnap

Karácsony 2013 (2) - Elcsípett kívánságok

Szerencsére a családtagok nem olvassák a blogomat, így itt nyugodtan megoszthatom az ötleteimet. Talán Nektek is jól jön.
Az előző bejegyzésben már utaltam arra, hogy szép hosszú lista van, amit szeretnék az idén is egyedi ajándékokkal megtölteni.
A koncepciót még nem sikerült teljesen kitalálni, ha valaki nem ejt el egy gyanús mondatot sem, akkor mit is kap. Bár... manapság az emberekből kezd kiveszni a boldogsághormon, és talán ezen gondolat mentén el is indulhatnék.
Az első ajándékok egyikét sikerült már be is szerezni, a sógornőm fogja kapni. Egy véletlen kapcsán bukkantam rá. Az egyik hipermarket ajánlatait nézegettem, amikor szembe jött velem egy csokifondü készítő szett. Kedvezményes áru, és hosszú garanciával volt ellátva, ezért mertem 2 hónappal karácsony előtt megvenni. Így kihagyhatatlan ajánlatnak bizonyult. 


Háttérinfónak mondjuk annyit elmondanék, hogy a nevezett hölgy oda meg vissza van a csokoládéért, és ilyen alkalmatossággal még nem rendelkezik. Már csak a csokipasztillákat kell neki beszerezni, valamint összeállítani egy kezdő receptkönyvet, és teljes lesz a meglepetés.
Furcsa módon ma nassolással, és édességgel kapcsolatosa ajándékok kerültek a kezeim közé. Egy kedves barátnőmnek - nevezzük N-nek - választottam az egyik nagy könyváruházban egy kreatív szettet. Szakácskönyv bonbonkészítésről, desszertekről, és hozzá tartozó egyéb dekorációs anyagok is találhatók a csomagban. Szeret a konyhában pepecselni. Ajándékot pedig még ennél is jobban szeret adni másoknak. Remélem tetszeni fog neki.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...