2012. március 8., csütörtök

Toronyóra lánccal

Ahogy vissza tudok emlékezni, mindig foglalkoztam valami kézműves dologgal, és azok a dolgok tetszettek a legjobban, amik csillogóra sikerültek. A készítés izgalma terelgetett mindig más technikák felé. Mostanra sok mindent kipróbáltam, és megtetszett például a varrás, vagy a gyöngyözés bizonyos fajtája, de említhetném a rajzolást, vagy a tust.
Szeretném megmutatni a legutóbb készült, általam megálmodott szürke-pink tavaszköszöntő szettet:



Amióta kitavaszodott nálam ismét szín, és hangulatváltozás következett be. Télen szívesebben viselek hűvös színeket, ékszerek tekintetében pedig a számomra letisztultságot jelképező fehérarany nyakláncot, kiegészítőket. Amint viszont a nap kisüt, a bohókás kedvem kerül előtérbe, választok egy harsány(abb) színt, amire ha ránézek, mindig jó kedvem lesz. Az idén nálam a pinkre esett a választás. 
Az elkészült táskám mellé már csak egy vágyam van, egy szép nyakék. Az elképzelésemhez legközelebb egy kézműves ékszer állna. Mert jó dolog az alkotás, de más emberek más technikával, más ötlet alapján készített tárgyai igen jól tudnak harmonizálni egy általam készített dologgal.
A környezetemben kicsit talán divatbolondnak is tartanak. Gyűjtök sokféle kiegészítőt. Ha lehetne, biztos egy próba erejéig a toronyóra lánccal is jöhetne!

Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: http://www.teszvesz.hu/bloggerverseny/
Jelentkezz Te is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...