2012. január 24., kedd

Ötletes kezdeményezés

A mai reggelem kb. úgy indult, mint minden egyes munkanap. Ébresztő, fürdés, pakolás, öltözködés, postaláda... munkahely, és kezdődhet a munka.
A postaláda viszont tartogatott számomra egy kis meglepetést. Az esetek nagy többségében a szóróanyagokat időhiányban itt-ott elhagyom. Ma viszont, amikor pakoltam ki a táskámból, kiesett egy helyi lap, amit a nagy sietségben magammal vitte. Ebben találtam egy érdekes cikket. 
Az elektronikus változata itt olvasható. A cikk lényegében arról szólt, hogy egy kedves fehérvári hagyományt szeretnének megteremteni néhány kép készítésével, hogy az utókor megcsodálhasson minket, kik voltunk egykoron 2012-ben. (fura gondolat leírni, hogy egykoron 2012-ben...) :)
Kedves gondolatnak tartom, hogy meg akarnak őrizni városunkból valamit a jövőnek, és ezt nem csak épületek, helyek fotójával teszik, hanem az itt élő embereket is jelenlétre buzdítják. 

A mostani kép nem messze a lakásunktól készült, amiről sikerült lemaradni. A következő képen viszont már szeretnék rajta lenni, így már írom is fel a naptáramba a szombat du-i programok közé! :)
Mit szóltok hozzá? Felétek van hasonló kezdeményezés?
kép forrása: http://ujsag.fehervar.hu/index.php?pg=news_4_2469

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LW

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...